Selecteer een pagina

bestel-foto-mogelijkheden

Bij NagtegaalFoto draait het niet alleen om foto’s maken. Vooral het aflever plaatje is belangrijk. Weet jij al voor de shoot wat je graag met de foto’s wilt gaan doen? Is het een mooi en luxe mini fotoalbum welke je snel erbij kunt pakken? Zijn het afdrukken of misschien afdrukken op gehard pvc, zodat je ze op een plank aan de muur kunt tentoonstellen en variëren. Ook Canvas & aluminium doeken zijn mogelijk. Hieronder een aantal foto’s om te laten zien wat er zoal mogelijk is. Vraag de prijslijst aan via het contact formulier.

Minialbums – Super mooie minialbums! Mooie dikke fotobladen van zeer goede kwaliteit! Ik ben hier zelf helemaal weg van. Vraag naar een voorbeeldboekje, deze heb ik thuis liggen en kan ik mee nemen.

USB Box met 10 kleine foto’s 10x10cm
Super leuk om deze usb box te bestellen. Al je mooiste foto’s op de stick en direct ook 10 luxe fotoafdrukken in een handig bewaardoosje.

Giftbox, foto’s 13x18cm of 30x20cm
Hier ben ik ook groot fan van! 10 foto’s in een luxe bewaarbox. De foto’s zijn op gehard pvc aangebracht waardoor je ze op een plank in de woonkamer, abykamer etc. kunt tentoonstellen. Iedere week andere foto’s kunt plaatsten. Super leuk! En je zit hier nergens aan vast. Ben je de foto’s even zat, dan doe je ze in het prachtige bewaarbox die je erbij krijg.

Deluxe giftbox met passe partout
Wel behoorlijk aan de prijs, maar o zo mooi! Alles wordt trouwens met de hand gemaakt! Niet door mij zelf maar door een vakkundig team die hier helemaal in is gespecialiseerd. Formaat van de foto’s zijn o.a. 10×15, 15×20 en 20x30cm.