Selecteer een pagina

 Bruidsfotografie op Ameland

 

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf op Ameland? Ik maak graag een trouwreportage van jullie bijzondere dag. Tijdloze trouwfoto’s met oog voor detail. Niets is geregisseerd, maar de echte, pure momenten van jullie bijzondere trouwdag. De emoties. De momenten die er echt toe doen en jullie over jaren nog met plezier zullen terug kijken. Ik ben onopvallend aanwezig zodat jullie helemaal van jullie dag kunnen genieten. Ook kleine sfeervolle details van bijvoorbeeld de aankleding neem ik graag mee in de reportage.

Trouwen op Ameland

€ 840,- voor 4 uur fotograferen – incl. 145 foto’s
€ 1145,- voor 6 uur fotograferen – incl. 250 foto’s

€ 1445,- voor 8 uur fotograferen – incl. 325 foto’s


Prijzen zijn inclusief een super leuk en luxe minialbum.

De hoge resolutie foto’s zijn geschikt om af te drukken op fotopapier of ander materiaal. De genoemde prijzen zijn incl BTW. 
Voor een bruiloft in het weekend wordt een toeslag van € 25,- gerekend. Er is een tweede fotograaf aanwezig zodat we alle mooie momenten kunnen vastleggen.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en eventueel een offerte op maat. Ik ben benieuwd naar jullie planning en hoe jullie dag eruit komt te zien! Wil je graag jullie foto’s terugzien in een prachtig trouwalbum? Deze verzorg ik graag voor jullie.Tevens is er de mogelijkheid jullie mooiste trouwfoto te laten afdrukken op groot formaat aan de muur!

Contactformulier bruidsfotografie

Ik wil graag

15 + 15 =