Selecteer een pagina

Fine Art

Fine Art Fotografie

Bijzondere portretten, een foto met gevoel, een foto waar je naar blijft kijken. In mijn studio aan huis gaan we de fine art beelden in werkelijkheid brengen. We gaan spelen met het licht, opzoek naar die ene mooie plaat voor bij jou aan de muur. Deze portretten maken is een proces, samen gaan we in stapje voor stapje aan de slag. Deze portretten zijn echt iets bijzonders. Wil jij ook graag een fine art portret van NagtegaalFoto? Neem contact op!

De foto’s van deze fotoshoot worden vakkundig nabewerkt. In een online galerie kun je een aantal van mijn bewerkte foto’s bekijken en hier een selectie uitmaken welke je graag wilt hebben.
Extra optie: Luxe afdruk voor aan de muur met ophangsysteem vanaf € 79,-.


Prinsessen fotoshoot
Super speciaal en bijzonder! Prinsessen fotoshoot. Met een super schattig jurkje en diverse magical things maken we er een feestje van! De fotoshoots worden op Ameland in de natuur gedaan en duurt ongeveer 30/40 minuten. Informeer naar de verschillende fotoshoot pakketten!

Uw dochter, kleinkind of nichtje gaan we helemaal om toveren tot een waar prinsesje. Bijzondere foto’s voor aan de muur! Natuurlijk mag u ook uw eigen prinsessenjurk van thuis meenemen! We hebben een fuchsia jurk in de maat 98, 104, 110 en een zacht rose prinsessenjurk in de maat 110, 116, 122.

 

Princessenshoot is ook leuk om cadeau te doen! 🙂

Contactformulier Fine Art fotografie

Ik heb interesse in:

5 + 15 =

Mini fotoshoot

Bijzondere foto’s, een foto met gevoel, waar je naar blijft kijken. De foto’s worden in de studio gemaakt en vakkundig bewerkt.
Extra optie: Afdruk voor aan de muur met ophangsysteem

1 persoon: € 125,- incl. één foto op hoge resolutie
2 personen: € 149,- incl. twee foto’s op hoge resolutie
3 personen: € 199,- incl. drie foto’s op hoge resolutie

De hoge resolutie foto’s zijn geschikt om af te drukken op fotopapier of ander materiaal. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Voor een fotoshoot in het weekend wordt een toeslag van € 25,- gerekend. Extra digitale bestanden kunnen worden nabesteld, prijs op aanvraag.