Selecteer een pagina
Interieur fotografie
Vakkundige en mooie interieur foto’s zijn voor de verkoop en verhuur erg belangrijk. Mijn stijl kenmerkt zich in mooie frisse en lichte foto’s. Vraag nu een passende offerte aan!
Prijzen vanaf € 120,-
Fine art fotografie
Bijzondere foto’s, een foto met gevoel, waar je naar blijft kijken. De foto’s worden in de studio gemaakt en vakkundig bewerkt.
Extra optie: Afdruk voor aan de muur met ophangsysteem

1 persoon: € 125,- incl. 1 foto op hoge resolutie
2 personen: € 149,- incl. 2 foto’s op hoge resolutie

Mini fotoshoot

Een paar hele mooie, pure foto’s. We werken hier met een zeer wazig achtergrond zodat het model mooi uitkomt. Deze shoot duurt ca 20 tot 30 minuten en is geschikt voor één persoon, jong en oud!

€ 120,-  inclusief 5 foto’s op hoge resolutie.

Zwangerschapsshoot / Loveshoot

Een loveshoot of zwangerschapsfotoshoot met je geliefde. Ook een moeder/dochter fotoshoot vallen hier bijvoorbeeld onder. Een shoot van ongeveer 30 tot 45 minuten waarbij we een leuke tijd hebben vol interactie. Deze shoot is voor twee personen.

€ 145,- inclusief 10 foto’s op hoge resolutie

Beeldbank voor uw bedrijf
Een super leuk ‘all in one’ pakket. We maken een aantal foto’s van de werkvloer / interieur, een aantal foto’s waarop medewerkers hun vak aan het uitoefenen zijn, één of meerdere zakelijke portretfoto’s.

Prijs op aanvraag

Bruidsfotografie Ameland

Trouwen op Ameland. Ameland is een mooie omgeving om te trouwen. Graag leg ik deze bijzondere dag voor jullie vast. Het mooiste vindt ik zelf om er direct vanaf het begin bij te zijn, als de bruid in de make up gaat zo heb je een mooi verhaallijn in de reportage.

Wilt u graag een offerte ontvangen voor een 

fotoklus op maat?

Mail naar:

info@nagtegaalfoto.nl